Alles over

Howy Jacobsz

Even voorstellen

Ik ben Howy Jacobsz en wil je als sportmasseur en Triggerpoint therapie behandelaar van harte welkom heten in mijn praktijk.

Samen met mijn vrouw en dochter woon ik aan de rand van het Immerloo park in Holthuizen Arnhem waar tevens mijn praktijk is gevestigd.

Vanaf kinds af aan ben ik in de topsport opgegroeid. Als voormalig badmintonspeler heb ik mijn doel voor ogen gehad en heb ik jaren op het hoogste niveau aan de Nederlandse top gespeeld. Na mijn carrière als speler ben ik verder gegaan als trainer/coach waarbij ik verschillende spelers naar de Nederlandse top heb begeleid.

SPORTMASSAGES

We leven in een tijd van hard werken en we leiden stressvol bestaan. Altijd maar druk en geen tijd nemen voor jezelf. Des te meer is het van belang om te investeren in jezelf. Investeren in de toekomst van je lichaam en geest. Gezonde voeding, sporten en bewegen is de manier deze investering te bewerkstelligen. Echter naast het sporten en bewegen is de verzorging van lichaam en geest minstens zo belangrijk. Doordat ik als voormalig topsporter zelf ook vaak op een massagebank ben beland en iedere keer weer goed ben opgelapt, ben ik gefascineerd door sportmassage. Na mijn middelbare school ben ik aan het werk gegaan bij een semioverheidsinstantie. Zoals vele bedrijven dreigde een reorganisatie. In 2011 heb ik daardoor besloten een opleiding sportmassage volgen om mijn eigen koers te kunnen bepalen. Na het behalen van mijn sportmassage diploma heb ik daarnaast diverse andere methodes gevolgd zoals Cupping therapie, Guasha therapie en recent nog Myofascial Triggerpoint therapie.

In 2018 heb ik afscheid genomen van het bedrijfsleven en heb ik me volledig gefocust op runnen van mijn praktijk. Mijn hart ligt bij het helpen van mensen waar ik een enorme voldoening van krijg. Primair zal ik er ook voor de cliënt zijn om samen de klacht aan te pakken. Ik neem ruim de tijd voor mijn cliënten en zal in tegenstelling tot bijvoorbeeld een fysiotherapeut je niet na 20 minuten wegsturen ongeacht of je uitbehandeld bent of niet. Mijn behandeling bestaat uit een combinatie van sportmassage en Triggerpoint therapie. Verder pas ik, indien het nodig is en de situatie erom vraagt, Guasha en/of Cupping therapie als target behandeling toe.

Nog steeds nieuwsgierig?