De meningen van

MIJN KLANTEN

Rolf Bouman

 

Ben met Howy in contact gekomen door mede clubgenoten van SportsPlanet. Deze atleten hadden goeie ervaring met hem. Dat maakte mij uiteraard nieuwsgierig, ik was al een behoorlijke tijd onder behandeling van een fysio maar dit had geen effect. Had regelmatig verteld over pijnklachten in mijn kuiten waardoor ik niet meer kon rennen. Heb echt het gevoel dat ik bij Howy aan het juiste adres ben. Na een een paar behandelingen bij hem kon ik weer een begin maken met rennen. Ook kan ik bij Howy met mijn rugklachten komen en was na enkele behahandelingen weer pijnvrij. Moet wel eerlijk zeggen dat zijn behandeling niet geheel pijnloos was maar dit heeft wel effect gehad. De contact met Howy vind ik als geheel prettig en zeker als we over eten gaan praten 🙂
Ik zou jou zeker aanbevelen bij mijn bekenden!!
Hoop hem binnenkort weer te zien.
Rolf Bouman alias Indo-tornado
Triatleet

Rolf Bouman

Rolf Oostenbrink

Ik ken Howy al vele jaren vanuit de sportwereld. Sinds Howy een eigen praktijk in sportmassage heeft, heb ik meerdere malen bij hem op de massagetafel gelegen. Als fanatiek sportman met daarbij een druk werkleven, loop ik regelmatig tegen allerlei spanningsklachten aan. Vooral mijn kuiten, nek en schouders zijn gebieden die aandacht vragen. Wat mij opvalt is dat Howy altijd heel goed aanvoelt waar de grootste spanningspunten zitten. Hij weet dan vervolgens met verfijnde massagetechnieken de spanning effectief weg te werken. Zeer prettig vind ik dat hij precies de juiste intensiteit van masseren toepast. Niet te hard en niet te zacht. Iets wat mijns inziens een goede masseur echt onderscheidt. Na de behandeling voel ik me altijd weer als herboren. Howy is daarnaast een heel fijn en ontspannen persoon, waardoor ik mij bij binnenkomst in zijn praktijk altijd direct op mijn gemak voel. Ik kan Howy aan vele mensen aanbevelen en dat doe ik dan ook. Zeker ook omdat ik als health coach en bewegingswetenschapper/sportfysiotherapeut geloof in de kracht van een goede sportmassage. Regelmatig stuur ik zelf mensen naar Howy door, omdat ik dan zeker weet dat zij ook goed geholpen worden.

Rolf Oostenbrink, Movinforce
Health coach & life coach, MSc

E info@movinforce.nl
I www.movinforce.nl

Rolf Oostenbrink

Brenda Roijendijk-Beenhakker

Howy ken ik al heel lang vanuit het badmintonwereldje en dus weet ik ook, dat hij oprecht het goed met je voor heeft en het maximale eruit wil halen.

Hij neemt de tijd voor je, is erg vriendelijk en zorgt ervoor, dat je na de massage, triggerpoint etc je je weer fit en beter voelt.

Mijn spieren staan vaak strak en zijn dan vermoeid..Door de kunsten van Howy zijn mijn spieren snel weer los en heb ik het gevoel, dat ik er weer tegenaan kan.

Ben zeer tevreden over hem en raad hem zeker aan om een keer langs te gaan.

 

 

Brenda Roijendijk-Beenhakker

Aniek

“Door de nodige spanningen op werk gebied, de mentaal op de schouders gedragen, werd mij dit teveel in de auto. Bij het spiegelen schoot het in mijn nek. Eigenwijs als ik ben heb ik hier te lang mee gelopen en gedacht dat dit vanzelf over zou gaan, wat cardio en wat krachttraining maakte dat ik mijn nek nauwelijks meer kon draaien.

Howy heeft deze pijnlijke plek weg weten te masseren door direct de pijnlijke plek te behandelen maar vooral ook om verder te kijken. De klacht bleek te ontstaan in het vast zetten van mijn onderrug waardoor mijn gestel letterlijk vastliep. Geen symptoom behandeling dus, de mens juist als geheel te zien waarbij er meerdere factoren een rol spelen.

En eerlijk, het was gevoelig………”

Aniek

Robert Loeff

“Via de fysiotherapeut van Sport Medisch Centrum Papendal ben ik bij Howy terecht gekomen. Direct bij mijn eerste kennismaking met Howy voelde het goed. Hij is een professioneel en ervaren sportmasseur en blijft zich ontwikkelen. Howy kan krachtig masseren, maar na de behandeling voel ik altijd verlichting en ontspanning. Dankzij zijn vakkundige behandelingen ben ik meerdere keren spoedig hersteld en teruggekeerd van achilles en hamstring blessures. Ik ben er van overtuigd dat zijn sportmassages bijdragen aan het preventief voorkomen van blessures.

Daarnaast is Howy altijd in voor een goed gesprek en een grap, hij zorgt voor een zeer prettige en ontspannen sfeer tijdens de behandeling. Dit is wel zo prettig als je dikwijls 2 uur op zijn massagetafel ligt.”

Robert Loeff

Ton

“Al bijna 7 jaar heb ik te maken met rugklachten veroorzaakt door te veel, te lang en te stressvol werken in de vele jaren daarvoor. Sindsdien ben ik bezig de opgebouwde stress uit mijn spieren te krijgen, daar dat één van de belangrijkste oorzaak was van mijn rugklachten. Dat ging niet zonder uiteindelijk in te zien dat mijn levensstijl moest veranderen. Daarmee stopte de verdere opbouw van stress in grote mate, maar daarmee waren de klachten niet weg. Na jarenlange behandelingen bij verschillende fysiotherapeuten, ook dmv dry needling, kwam ik op een punt dat ik voor 80% hersteld was. Die laatste 20% leek onherstelbaar en formeel was ik uitbehandeld bij de gerenommeerde fysiotherapeuten. Via één van hen kwam ik in contact met Howy. Ik ging er heen onder het motto; “niets te verliezen”. Nu bijna 3 maanden verder heeft Howy met zijn intensieve en persoonlijke aanpak aangetoond dat er wel degelijk ruimte is om ook die laatste 20% aan te pakken. Daar waar de gemiddelde fysiotherapeut gevangen is in het zorgsysteem van de overheid, waardoor behandelingen beperkt worden om de kosten te reduceren, staat bij Howy de mens centraal, neemt hij de tijd en heeft hij de passie om je verder te helpen. In mijn geval met succes.”

Ton

Erik Turkesteen

“Ik had al een hele tijd last van mijn rug door het dragen van de kinderen, maar sinds ik bij Howy kom ben ik klachtenvrij! Buiten dat ik het heel ontspannend vind neemt Howy ook ruim de tijd voor de behandeling. Hij kijkt niet op de klok. Bedankt voor je hulp Howy!”

Erik Turkesteen

Redactor